2 years ago
DPR Korea held Parliamentary Elections

DPRK Head of State Kim Jong-Un. Photo, courtesy of KCNA.

Published On: Mon, Mar 10th, 2014

nsnbc :
Yesterday, Parliamentary elections in the Democratic People's Republic Korea were held in a festive atmosphere. The elections to the country's highest political assembly was the first since Kim Jong-Un assumed his office in 2011. The delegates to the current parliament were elected in 2009.

Gestern fanden Parlamentswahlen in der Demokratischen Volksrepublik Korea in einer festlichen Atmosphäre statt. Die Wahlen zur höchsten politischen Versammlung des Landes war die erste, seit Kim Jong-Un sein Amt im Jahr 2011 angenommen hat. Die Delegierten des derzeitigen Parlaments wurden im Jahr 2009 gewählt. (Übersetzung "Differ
Categories: DPR Korea , Elections
3 years ago
Lake Ch'ŏnji at Baekdu Mountain, North Korea's highest point -- Der Himmelssee auf dem Baitoushan

Lake Ch'ŏnji at Baekdu Mountain, North Korea's highest point - Der Himmelssee auf dem Baitoushan

The caldera which contains Heaven Lake was created by a major eruption in 969 AD (± 20 years).[1 ]

The lake has a surface elevation of 2,189.1 m (7,182 ft). The lake covers an area of 9.82 km² (3.79 sq mi) with a south-north length of 4.85 km (3.01 mi) and east-west length of 3.35 kilometres (2.08 mi). The average depth of the lake is 213 m (699 ft) and maximum depth of 384 m (1,260 ft). From mid-October to mid-June, it is typically covered with ice.

Die Caldera welche den Himmelssee enthält, entstand bei einer großen Eruption im Jahr 969 (± Jahre).

Der See liegt in... show more
Categories: Ch'ŏnji , Mountain
4 comments show more
3 years ago
Picture made by Chinese (Chinese site of lake)
长白天池 (-王德军摄) -- Changbai Tianchi (- Wang Dejun photo)

coming and going!

Changbaishan map - 长白山 天池 -

Changbaishan

Changbaishan 长白山
Heaven Lake (from China)

On the border of China and North Korea, in a caldera at the top of Baekdu Mountain, you will find Heaven Lake. The caldera was created when the volcanic mountain erupted in 969 CE. Visitors to the lake can enjoy stunning walks, hiking, and horse rides along the mountain paths. Canvas yurts are the most common accommodation for tourists, but there are also more upmarket hotels. The semi-nomadic Kazakh people inhabit the area seasonally. Staying in traditional Kazakh yurts and using their guided horseback tours help them earn the income that they live on for the rest of the year. It can get quite cold in the area, so warm clothes are suggested.
---------------
An der Grenze zwischen China und Nordkorea, in einer Caldera an der Spitze des Baekdu Berges, finden Sie den Himmelssee. Die Caldera entstand während einer Eruption des vulkanischen Berges 969 CE. Besucher am See können atemberaubende Spazier... show more
1 comment show more
3 years ago
North Korean women ( 6 Pictures, in uniform )

Categories: Nordkorea , North_Korea , woman
3 years ago
North Korean women (10 picture)
North Korean women

Categories: Korea , woman
3 years ago
DPRK English Sub Movie "The Flower Girl"

Veröffentlicht am 20.08.2013
Buy flowers, red flowers,

beautiful and fragant

The Flower Girl

Flowers I grew devotedly to get
medicine for my sick mum

Buy flowers, red flowers,

Beautiful azaleas
from the foot of mountain

Pink apricot flowers
from the foot of mountain

Buy flowers, these flowers
If you kindly buy them
Spring will come even to aching hearts
Korean Friendship Association (USA)

http://www.kfausa.org | info@kfausa.org

Categories: DPRK , Movie
3 years ago
Part 5: Fotos vom alltäglichen Leben in Nordkorea -- Photos from everyday life in North Korea
Fotos vom alltäglichen Leben in Nordkorea -- Photos from everyday life in North Korea [ Bild / picture 41-49 ]
Wie ist das alltägliche Leben in Nordkorea? Die jüngsten, im September aufgenommenen Fotos zeigen verschiedene Lebensszenen aus dem sonst so abgeschotteten Land. -- What is everyday life in North Korea? The most recent photos taken in September show various scenes from the life otherwise foreclosed land.

Zwei Kinder in einer Schule in Pjöngjang beim Malen. Man beachte das Spielzeug im Hintergrund.

In einer U-Bahn in Pjöngjang. (10. September)

Wer auf die U-Bahn wartet, kann etwas über die neusten Abenteuer der Parteif... show more
Categories: Nordkorea , North_Korea , Pjöngjang , Kaesŏng , Hochhaussiedlung , Kim-Il-sung-Platz
3 years ago
Part 4: Fotos vom alltäglichen Leben in Nordkorea -- Photos from everyday life in North Korea
Fotos vom alltäglichen Leben in Nordkorea -- Photos from everyday life in North Korea [ Bild / picture 31-40 ]

Eine Bedienung in einem Lokal in Pjöngjang. (22. September)

Ein Hotelzimmer in Pjöngjang.

Bowling in Pjöngjang. (19. September)

3 years ago
Part 3: Fotos vom alltäglichen Leben in Nordkorea -- Photos from everyday life in North Korea
Fotos vom alltäglichen Leben in Nordkorea -- Photos from everyday life in North Korea [ Bild / picture 21-30 ]